rok 2022 nr 3
- PAWEŁ CHRUŚCIEL – INSTRUMENTY LEAN MANUFACTURING I PRAKTYKI ICH STOSOWANIA
- MARTA CZERNECKI – LICZBA PRZEPROWADZONYCH SZKOLEŃ BHP A WSKAŹNIK WYPADKOWOŚCI W WYBRANYM ZAKŁADZIE CHEMICZNYM W LATACH 2016-2020
- ANNA DUDA, IZABELA JONEK – KOWALSKA – ANALIZA DANYCH WPŁYWAJĄCYCH NA POPULARNOŚĆ PRODUKTÓW NA MIĘDZYNARODOWYM RYNKU MUZYCZNYM
- GRZEGORZ KOPEĆ – METODA PROWADZENIA ZAJĘĆ PRAKTYCZNYCH NA DEDYKOWANYCH STANOWISKACH LABORATORYJNYCH W CZASIE ZDALNEGO KSZTAŁCENIA
- KAJETAN KOZŁOWSKI – SYSTEM BEZPIECZEŃSTWA WEWNĘTRZNEGO RP. WYBRANE ASPEKTY ZARZĄDZANIA BEZPIECZEŃSTWEM W XXI W
- KAROLINA MARCHLEWSKA – PATYK – MODEL FLEXICURITY – JAKO STRATEGIA ZWIĘKSZENIA ELASTYCZNOŚCI I BEZPIECZEŃSTWA RYNKÓW PRACY W UNII EUROPEJSKIEJ
- IHIMBAZWE NDANGUZA ALAIN PATIENCE – EFFECTS OF THE CASHLESS ECONOMYPOLICY ON MANAGING CUSTOMER SERVICE
- SARA RUPACZ, IZABELA JONEK – KOWALSKA – MODEL SZACOWANIA WARTOŚCI PRZEDSIĘBIORSTWA NA PODSTAWIE DANYCH PUBLIKOWANYCH PRZEZ GIEŁDĘ PAPIERÓW WARTOŚCIOWYCH W WARSZAWIE
- DAMIAN SKÓRNÓG – METODY I TECHNIKI ANALIZY PROCESÓW LOGISTYCZNYCH
- SYLWIA WAJNBRENER, DOMINIKA WERECZYŃSKA – CHARAKTERYSTYKA POKOLENIA Y I Z NA RYNKU PRACY
- AGATA KRZĄSTEK, AGNIESZKA NIEMCZYK – ZNACZENIE FILOZOFII KAIZEN I KAIZEN COSTING W PRZEDSIĘBIORSTWIE
- ANNA PLATTA, KAROLINA SAWLEWICZ – ZACHOWANIA ŻYWIENIOWE I POSTAWY WYBRANEJ GRUPY KOBIET (W POLSCE) WZGLĘDEM ZDROWIA I ŻYWNOŚCI O WŁAŚCIWOŚCIACH PROZDROWOTNYCH ZALECANEJ W PREWENCJI DEPRESJI
- MAGDALENA NIEWCZAS – DOBROWOLSKA, BEATA CABAŁA – OCENA SPEŁNIENIA WYMAGAŃ KLIENTÓW ZEWNĘTRZNYCH ORGANIZACJI
- KINGA TATARUCH, MAŁGORZATA KUCIA – PRZYJAZNE ŚRODOWISKU KOSMETYKI WATERLESS
- EWA DZIAWGO – ANALIZA ZMIAN POZIOMU WYKORZYSTANIA INTERNETU PRZEZ PRZEDSIĘBIORSTWA – WYBRANE ASPEKTY
- BARTOSZ ROZMUND, KRZYSZTOF RUDZIŃSKI, ŻANETA ZATORSKA – Koncepcja cyklu życia produktu – ujęcie marketingowe i podejście LCT