rok 2022 nr 3

  1. PAWEŁ CHRUŚCIEL – INSTRUMENTY LEAN MANUFACTURING I PRAKTYKI ICH STOSOWANIA 
  2. MARTA CZERNECKI – LICZBA PRZEPROWADZONYCH SZKOLEŃ BHP A WSKAŹNIK WYPADKOWOŚCI W WYBRANYM ZAKŁADZIE CHEMICZNYM W LATACH 2016-2020 
  3. ANNA DUDA, IZABELA JONEK – KOWALSKA – ANALIZA DANYCH WPŁYWAJĄCYCH NA POPULARNOŚĆ PRODUKTÓW NA MIĘDZYNARODOWYM RYNKU MUZYCZNYM 
  4. GRZEGORZ KOPEĆ – METODA PROWADZENIA ZAJĘĆ PRAKTYCZNYCH NA DEDYKOWANYCH STANOWISKACH LABORATORYJNYCH W CZASIE ZDALNEGO KSZTAŁCENIA 
  5. KAJETAN KOZŁOWSKI – SYSTEM BEZPIECZEŃSTWA WEWNĘTRZNEGO RP. WYBRANE ASPEKTY ZARZĄDZANIA BEZPIECZEŃSTWEM W XXI W 
  6. KAROLINA MARCHLEWSKA – PATYK – MODEL FLEXICURITY – JAKO STRATEGIA ZWIĘKSZENIA ELASTYCZNOŚCI I BEZPIECZEŃSTWA RYNKÓW PRACY W UNII EUROPEJSKIEJ 
  7. IHIMBAZWE NDANGUZA ALAIN PATIENCE – EFFECTS OF THE CASHLESS ECONOMYPOLICY ON MANAGING CUSTOMER SERVICE 
  8. SARA RUPACZ, IZABELA JONEK – KOWALSKA – MODEL SZACOWANIA WARTOŚCI PRZEDSIĘBIORSTWA NA PODSTAWIE DANYCH PUBLIKOWANYCH PRZEZ GIEŁDĘ PAPIERÓW WARTOŚCIOWYCH W WARSZAWIE 
  9. DAMIAN SKÓRNÓG – METODY I TECHNIKI ANALIZY PROCESÓW LOGISTYCZNYCH 
  10. SYLWIA WAJNBRENER, DOMINIKA WERECZYŃSKA – CHARAKTERYSTYKA POKOLENIA Y I Z NA RYNKU PRACY 
  11. AGATA KRZĄSTEK, AGNIESZKA NIEMCZYK – ZNACZENIE FILOZOFII KAIZEN I KAIZEN COSTING W PRZEDSIĘBIORSTWIE 
  12. ANNA PLATTA, KAROLINA SAWLEWICZ – ZACHOWANIA ŻYWIENIOWE I POSTAWY WYBRANEJ GRUPY KOBIET (W POLSCE) WZGLĘDEM ZDROWIA I ŻYWNOŚCI O WŁAŚCIWOŚCIACH PROZDROWOTNYCH ZALECANEJ W PREWENCJI DEPRESJI 
  13. MAGDALENA NIEWCZAS – DOBROWOLSKA, BEATA CABAŁA – OCENA SPEŁNIENIA WYMAGAŃ KLIENTÓW ZEWNĘTRZNYCH ORGANIZACJI 
  14. KINGA TATARUCH, MAŁGORZATA KUCIA – PRZYJAZNE ŚRODOWISKU KOSMETYKI WATERLESS 
  15. EWA DZIAWGO – ANALIZA ZMIAN POZIOMU WYKORZYSTANIA INTERNETU PRZEZ PRZEDSIĘBIORSTWA – WYBRANE ASPEKTY 
  16. BARTOSZ ROZMUND, KRZYSZTOF RUDZIŃSKI, ŻANETA ZATORSKA – Koncepcja cyklu życia produktu – ujęcie marketingowe i podejście LCT
  17. DOROTA WULCZYŃSKA – ANALIZA ZADOWOLENIA PRACOWNIKÓW Z SYSTEMU ZARZĄDZANIA JAKOŚCIĄ WEDŁUG ISO 9001:2015 NA PRZYKŁADZIE PRZEDSIĘBIORSTWA PRODUKCYJNEGO

  18. KRZYSZTOF BARTCZAK – INNOWACJE SCHUMPETERA W CYFROWYCH PLATFORMACH TECHNOLOGICZNYCH W KONTEKŚCIE PRAWA GOSPODARCZEGO I HANDLOWEGO W LOGISTYCE